Google Highlights وقتی فهرست خود را حذف می‌کنید، داده‌های نمایه کسب‌وکار Google خود را دانلود کنید


در مدیر نمایه ،ب‌وکار جدید Google، در جستجوی Google، وقتی به گزینه حذف نمایه ،ب‌وکار Google خود از Google بروید، Google به شما نشان می‌دهد که می‌تو،د تمام آن محتوا را به صورت محلی در رایانه خود دانلود کنید.

این اولین بار توسط ک، کارلیل مشاهده شد و در آن پست شد روشن محلی و سپس کولان نیلسن در این پست پست کرد توییتر در مورد آن، جایی که من متوجه آن شدم.

اینم اسکرین شاتش:

برای اندازه واقعی کلیک کنید

فقط یک نکته، در حالی که این پیام “دانلود محتوا” در اینجا جدید است، Google این امکان را داشته است که داده های نمایه ،ب و کار Google شما را در Google Takeout در حالی که برای.

هنگام حذف GBP از یک حساب با استفاده از NMX، اکنون گزینه ای برای دانلود داده ها قبل از حذف فهرست می بینم. @rustybrick pic.twitter.com/dLdguOxSJo

— کولان نیلسن (@ColanNielsen) 29 نوامبر 2022

حدس می‌زنم دانلود ، داده‌هایتان هر از چند گاهی ضرری ندارد، ممکن است قطعات خوبی برای تیم‌های خدمات مشتری و تجزیه و تحلیل خود پیدا کنید؟

بحث انجمن در توییتر.




منبع: https://www.seroundtable.com/google-remove-local-profile-download-content-34500.html

توسط علی جهانی

علی جهانی ملقب به سنیور سئو است