گوگل گزینه “حذف نمایه کسب و کار” را به تنظیمات نمایه کسب و کار اضافه می کند

به‌روزرس،: Google گزینه دیگری را اضافه کرده است که مدیریت آن را کمی آسان‌تر می‌کند:

برای اندازه واقعی کلیک کنید

برای اندازه واقعی کلیک کنید

این چیزی است که من امروز می بینم! pic.twitter.com/UQLIZ6N2v1

— ClaudiaT (@ClaudiaTomina) 15 دسامبر 2022




منبع: https://www.seroundtable.com/google-remove-business-profile-34577.html

از آنچه من فهمیدم هیچ راهی برای مع، ، آن وجود ندارد. فقط مالکان می توانند ،ب و کار را حذف کنند.

— ClaudiaT (@ClaudiaTomina) 15 دسامبر 2022

نه رفته! پشتیب، گوگل می گوید راهی برای بازیابی آن وجود ندارد.

— ClaudiaT (@ClaudiaTomina) 15 دسامبر 2022

و اگر این کار را انجام دهید، ظاهراً برای همیشه از بین می رود – من این را آزمایش نمی کنم:

گام دوم:

گوگل اخیرا گزینه جدیدی را به تنظیمات نمایه ،ب و کار گوگل اضافه کرده است تا آن نمایه تجاری را حذف کند. این «نمایه ،ب‌وکار حذف شده» نام دارد و به شما امکان می‌دهد یک ،ب‌وکار را به‌،وان بسته علامت‌گذاری کنید یا آن را برای همیشه حذف کنید.

فکر می‌کنم این را هفته گذشته دیدم، اما نمی‌دانستم جدید است، اما کلودیا تی توییتر گفت جدید است او گفت: “پس از ضربه زدن، می تو،د تمام محتوای اضافه شده توسط شما و همه مدیران را برای همیشه حذف کنید. نوعی خطرناک است!” بله

پس مراقب باشید و شاید سعی کنید هرگز از این استفاده نکنید و آه، به کارمندان اجازه این کار را ندهید…

در اینجا اسکرین شات ها وجود دارد:

بحث انجمن در توییتر.

توسط علی جهانی

علی جهانی ملقب به سنیور سئو است