آخرین خبر با چای عربی کَرَک آشنا شوید | OkChay

آخرین خبر با چای عربی کَرَک آشنا شوید | OkChay

این افزودنی‌ها باعث ایجاد طعم و عطر بی‌نظیری در قهوه می‌شود. یکی از ترکیبات خوشمزه که در بین اعراب و همچنین ایرانیان محبوبیت زیادی دارد، ترکیب شیر و خرما است. برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه و مقوی باید شیر را به همراه خرما در یک مخلوط‌کن ریخته و مواد را به‌خوبی مخلوط کرد. نوشیدنی به‌دست‌آمده، کالری و انرژی بسیار زیادی دارد و می‌تواند به‌عنوان یک میان‌وعده در نظر گرفته شود. علاقه عرب‌ها به تمر هندی یکی دیگر از نمودهای تجارت بین اعراب و هند است. این ماده غذایی از سالیان بسیار دور مورد توجه عرب‌ها بوده و در دستورهای غذایی از آن استفاده شده است.

چای کرک عربی فوری

این شباهت فرهنگی که ریشه در تاریخ دارد باعث شده تا بسیاری از ایرانی‌ها قسمتی از سهم خوراک روزانه خود را به غذاها و نوشیدنی های عربی اختصاص بدهند. در این مقاله از مجله عالیس قصد داریم تا با معروف‌ترین نوشیدنی‌های عربی آشنا شویم. در این مرحله، بعد از اینکه سس کارامل حباب زد، یک لیوان آب ولرم را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا آب و سس کارامل باهم مخلوط شود. یک چای فوق العاده خوشمزه برای غروب های سر زمستانی ، در کنار خانواده ( حتی تنها هم ) نوش جان کنید و لذت ببرید . و شما مثلا در استان هرمزگان در بیشتر شهرها و جزایر آن مثل بندرعباس، لنگه،هرمز،قشم و… بشیوه سنتی و بسیار خوشمزه تهیه و استفاده میشه.

ورود

قهوه یکی از نوشیدنی‌های پرطرفدار در تمام دنیا است. این نوشیدنی سنتی توسط اعراب به شکل خاصی تهیه می‌شود و جایگاه خاصی در پذیرایی از مهمان دارد. البته امروزه قهوه عربی فقط در کشورهای عربی تهیه نشده و در جنوب ایران و حتی محله‌های عرب‌نشین شهرهای دیگر هم پیدا می‌شود. پیشنهاد می‌کنیمپیج اینستاگرام آرسس کوکرا دنبال کنید.

عطر و بوی این چای کرک فوق العاده می باشد و می توانید با تهیه این چای برای مهمانی های خود میزبانی چای کردی خاصی داشته باشید. امروز در پارسی دی چای کرک خانگی خوشمزه و فوری با شیر را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید. چای معمولی یا همان چای سیاه را با ادویه هایی مثل جوز هندی، زنجبیل، شیر و شیره افرا ترکیب نموده و سپس آن را سرو می کنند. یعنی به عبارتی از جوشاندن چای سیاه به همراه ادویه هایی معطر و خوش بو و زعفران و گیاهان هندی و … تهیه می شود. این چای با شعله ی ملایم تهیه می شود و آرام آرام طعم ادویه های بی نظیر موجود در چای خود را نشان می دهد. بعد از آن به چای شیر اضافه می کنند و زمان طولانی تری آن را روی شعله می گذراند.

  • زنجبیل و دارچین موجود در این چای، سطح قند خون را بهبود می بخشد و دیگر نیازی به افزودن قند به چای نیست.
  • در زمان قدیم استفاده از این چای در آسیا گسترش پیدا کرد و افرادی مانند کارگردان ها و توریست ها که به کشور هایی مانند هند و پاکستان سفر می کردند، طرز تهیه این چای را به کشور های خود بردند.
  • شربت امارالدین دارای خواص بسیار زیادی از جمله کمک به هضم و گوارش غذا و تنظیم سوخت‌وساز بدن است.
  • اگر احساس خواب آلودگی می کنید، حتما از چای کرک یا ماسالا استفاده کنید تا انرژی خود را به دست آورید.
  • می توانید از زنجبیل خشک یا پودری نیز استفاده کنید.

توسط علی جهانی

علی جهانی ملقب به سنیور سئو است